Discover ViaTrack advantages!

Learn More

40% fewer accidents

Learn More

My way or the best way?

Learn More

Shorter distances, lower costs

Learn More
Închide

De ce să alegi soluţiile Viasat?

 • -20%
  Consum de combustibil
  VIATRACK

  E foarte ușor să-ți faci o imagine clară pentru a optimiza consumul întregii flote când știi exact unde sunt mașinile tale, ce traseu parcurg și cât combustibil au în rezervor.

  Află mai multe
 • -15%
  Costuri de asigurare auto
  ViaAsig

  Ai mai multă siguranță la costuri mai reduse atunci când faci plata în funcție de timpul de folosire a autovehiculelor și de stilul de conducere al șoferilor.

  Află mai multe
 • -10%
  costuri de întreținere
  ViaTrack

  Nimic mai simplu decât preîntâmpinarea deteriorării rapide a parcului auto prin urmărirea stilului de deplasare al șoferilor și modului de folosire a mașinilor.

  Află mai multe
 • +30%
  siguranță vehicul
  ViaAsig

  Viața ta este mai sigură atunci când ai o imagine perfectă asupra riscurilor și ai soluțiile potrivite pentru prevenirea acestora

  Află mai multe

Totul pare complicat înainte de Viasat

Oricât de complexe sunt nevoile tale, avem o soluție potrivită pentru tine.

 • vehicule mici
   

  Soluții adaptate pentru companii specializate în distribuţie, livrare, vânzări și servicii pe plan local, extrem de active în măsura creșterii consumului pe o piață din ce în ce mai concurențială.

  Află mai multe
 • vehicule mari
   

  Soluții adaptate pentru companiile de transport cu o cerere din ce în ce mai ridicată de punctualitate, urmărire şi siguranță, respectând toate normele în vigoare.

  Află mai multe
 • vehicule specializate
   

  Soluții adaptate pentru companii operând în construcții, securitate, infrastructură sau igienă urbană, cu o flotă complexă și eterogenă constând în mare parte din vehicule specializate.

  Află mai multe
 • asistență persoane
   

  Soluții adaptate pentru a păstra contactul la distanță cu copiii de vârste mici și pentru a ține sub supraveghere persoanele în vârstă cu diverse probleme de sănătate.

  Află mai multe