Cum faci economie de bani și timp cu ViaTrack?

Reduci numărul de kilometri parcurși

Știi exact unde sunt mașinile tale și care este ruta aleasă de șoferii ce le conduc. Acum deții controlul întregii flote, putând face diferența între traseele de servici și cele personale.

Reduci munca administrativă

Cu ViaTrack obții într-o clipă rapoarte generate online, ceea ce îți face munca mai ușoară când vine vorba de evaluarea și remunerarea oamenilor care conduc mașinile.

Reduci costurile de mentenanță

Având o imagine clară a stilului de condus al șoferilor și a modului în care sunt folosite mașinile, poți preveni deteriorarea rapidă a întregului parc auto datorată uzurii vehiculelor.

4

Crești eficiența șoferilor

Când știi permanent unde se află întreaga ta flotă auto, îți este ușor să direcționezi și ghidezi conducătorii în trafic. Alegând rutele corect, poți spori rapid eficiența acestora.

Oprești pierderile de combustibil

În sfârșit, acum poți avea o imagine clară a consumului pentru fiecare mașină în parte, putând urmări de la nivelul comustibilului în rezervor, până la consumul combustibilului ars la injectoare.

Certificare TAPA

Certificatul TAPA obținut de Viasat Systems este oferit de Transported Asset Protection Association și garantează faptul că Viasat Systems asigură siguranța mărfurilor depozitate și transportate și implementează măsuri complexe de prevenție împotriva furturilor.

Cu ce este ViaTrack deosebit de alte soluții de monitorizare?

Acuratețea

în localizarea
vehiculelor

Precizia

în monitorizarea
consumului

Controlul

la distanță
al vehiculelor

Rezistența

în timp a
echipamentelor

Autonomia

dată de
acumulatorii interni

Finanțarea

flexibilă și
rapidă

Ajutorul

în certificarea
transportului de valori
(TAPA TSR1)

Suportul

permanent
post-vânzare

Exemplu

O mașină distribuție, parcurs lunar de 5.500 km.

Mașina nemonitorizată GPS parcurge cu circa 15% mai mult decât o mașină monitorizată GPS (distanță parcursă în interes personal sau ca urmare a curselor neoptimizate).

Calcul:
15% din 5500 km = 825 km
Cost pe km (combustibil + exploatare) = 0,12 €
Economie pe lună: 825 km x 0,12 € = 99 €
Cost echipament GPS + instalare = 100 €

Avantaje:
Optimizarea rutelor agenților
Calculul corect al orelor de lucru
Reducerea uzurii mașinii
Reducerea costului de gestionare a parcului auto
Respectarea timpilor de livrare pentru clientul final

O soluție adaptabilă pentru orice afacere

Transport intern și internațional
Activitate intensă cu vehicule mari având costuri însemnate de alimentare și mentenanță, provocarea fiind respectarea timpilor de livrare, încărcare și descărcare. Cu ViaTrack reduci consumul de combustibil și costurile de întreținere, urmărești permanent timpii asociați livrărilor și ai rapoarte live sau sintetice direct pe email.


Agricultură
Utilaje de tonaj mare, viteze de deplasare și distanțe mici, totul tradus într-un consum de combustibil însemnat. Cu ViaTrack totul devine ușor de monitorizat, chiar și când vine vorba de suprafețe agricole lipsite de delimitări fizice clare, prin semnalizarea cazurilor de părăsire a zonei de lucru prestabilite.


Distribuție
Pe întreg lanțul de aprovizionare și distribuție pornind de la depozit și mergând până la clientul final, pot apărea o serie de probleme neprevăzute ce pot perturba timpii si costurile livrărilor. Cu ViaTrack se pot realiza optimizări de rute rute ce reduc la maxim pierderile de timp și comustibil.

Servicii
Cererea ridicată de punctualitate, siguranța, adecvarea la normele în vigoare – toate sunt elemente esențiale pentru succesul unei asemenea afaceri. Adoptarea ViaTrack ca instrument de planificare, monitorizare şi optimizare a activităţilor face atingerea tuturor obiectivelor realizabilă.


Construcții
Vehicule şi utilaje complexe şi eterogene destinate unor activităţi stabile, tipice, însă răspândite în teritoriu, pentru care există o cerere ridicată de certificare a parametrilor, a perioadelor şi locurilor de folosire. Cu ViaTrack ai o imagine de ansamblu asupra activității parcului de utilaje și poți interveni rapid și eficient.


Vânzări
Eficiența în realizarea vânzărilor într-un timp cât mai scurt și cu costuri de deplasare și transport previzibile, sunt prioritatea numărul 1 pentru orice companie. Prin stabilirea celor mai bune rute de trafic, optimizarea lor periodică și eliminarea timpilor morți se obțin rezultate excepționale cât mai rapid posibil.

Igienă urbană
Coordonarea unei game complexe de vehicule și utilaje destinate unei serii de activităţi locale tipice, ce presupun acuratețe în prestarea serviciilor, certificări riguroase şi maximă transparenţă, pare un adevărat coșmar. Noroc cu ViaTrack, mediul perfect de planificare, monitorizare şi calibrare pentru serviciile desfăşurate.

Pachetele VIATRACK

Date de contact

Formular de contact


    Câmpurile cu asterisc sunt obligatorii.