Discover ViaTrack advantages!

Learn More

40% fewer accidents

Learn More

My way or the best way?

Learn More

Shorter distances, lower costs

Learn More

Perfect for effective consumption and monitoring

Learn More
Închide

De ce să alegi soluţiile Viasat?

 • -20%
  Consum de combustibil
  VIATRACK

  E foarte ușor să-ți faci o imagine clară pentru a optimiza consumul întregii flote când știi exact unde sunt mașinile tale, ce traseu parcurg și cât combustibil au în rezervor.

  Află mai multe
 • -15%
  Costuri de asigurare auto
  ViaAsig

  Ai mai multă siguranță la costuri mai reduse atunci când faci plata în funcție de timpul de folosire a autovehiculelor și de stilul de conducere al șoferilor.

  Află mai multe
 • -10%
  costuri de întreținere
  ViaTrack

  Nimic mai simplu decât preîntâmpinarea deteriorării rapide a parcului auto prin urmărirea stilului de deplasare al șoferilor și modului de folosire a mașinilor.

  Află mai multe
 • +30%
  siguranță vehicul
  ViaAsig

  Viața ta este mai sigură atunci când ai o imagine perfectă asupra riscurilor și ai soluțiile potrivite pentru prevenirea acestora

  Află mai multe

Totul pare complicat înainte de Viasat

Oricât de complexe sunt nevoile tale, avem o soluție potrivită pentru tine.

 • vehicule mici
   

  Soluții adaptate pentru companii specializate în distribuţie, livrare, vânzări și servicii pe plan local, extrem de active în măsura creșterii consumului pe o piață din ce în ce mai concurențială.

  Află mai multe
 • vehicule mari
   

  Soluții adaptate pentru companiile de transport cu o cerere din ce în ce mai ridicată de punctualitate, urmărire şi siguranță, respectând toate normele în vigoare.

  Află mai multe
 • vehicule specializate
   

  Soluții adaptate pentru companii operând în construcții, securitate, infrastructură sau igienă urbană, cu o flotă complexă și eterogenă constând în mare parte din vehicule specializate.

  Află mai multe
 • asistență persoane
   

  Soluții adaptate pentru a păstra contactul la distanță cu copiii de vârste mici și pentru a ține sub supraveghere persoanele în vârstă cu diverse probleme de sănătate.

  Află mai multe