VIAWATCH

Soluția perfectă pentru monitorizare și asistență persoane.

Fie că este vorba de uz personal sau profesional, ceasul permite contactul permanent cu persoanele care îl poartă.

Datorită modului GPS încorporat, monitorizezi locația și traseul parcurs de persoana care îl poartă, direct din aplicația ViaTrack (web sau telefon mobil) și poți ține permanent legătura prin telefon și mesaj voce. Mai mult decât atât, în cazul unui incident, posesorul ceasului poate trimite un mesaj SOS.

Cum reușești să fii în control cu ViaWatch?

 

 • Localizare GPS

  Folosind inovațiile de ultimă oră, ViaWatch îți dă posibilitatea să localizezi persoana cu o acuratețe și precizie foarte bune.

 • Urmărește traseu

  Cum ceasul înregistrează locația în care se află la fiecare minut, acum ai posibilitatea să urmărești foarte precis traseul parcurs de cel care l-a purtat în ultima perioadă.

 • Zonă sigură

  Prin intermediul aplicației ViaWatch, poți seta o zonă de siguranță. În momentul în care cel care poartă ceasul iese din acea zonă de siguranță, vei primi o alertă pe mobil sau computer.

 • Apelare

  Nimic mai simplu decât să primești apeluri sau să apelezi direct de pe ceas! Iar dacă vrei doar să comunici ceva rapid, cu ViaWatch trimiți mesaje vocale către persoana care poartă ceasul.

 • Buton SOS

  În caz de urgențe, prin apăsarea butonului SOS locația este trimisă direct aplicației și sunt apelate numerele de urgență stocate în memorie (dacă primul număr nu preia apelul, se trece automat la următorul număr din listă).

 • Bateria durează

  Datorită optimizării funcționării, autonomia ceasului este excelentă: poate merge în condiții normale mai mult de 50 de ore la o singură încărcare.